Print

Schedule of Events 

 All times listed are Eastern Time Zone

 

Sunday, September 26, 2021 

  1:00pm                 5:00pm            Board of Directors Meeting
  5:00pm                 6:00pm            Conference Planning Committee Meeting   

Monday, September 27, 2021 

  7:00am                 6:30pm            Registration Open
  8:00am               11:30am            Pre-Conference Workshops: Track 1*
  9:30am               10:00am            Pre-Conference Workshop Break
11:30am               12:15pm            Pre-Conference Workshop Lunch (for those combining Tracks 1 & 2)
12:15pm                 3:45pm            Pre-Conference Workshop: Track 2*
  2:00pm                 2:30pm            Pre-Conference Workshop Break
  4:15pm                 4:30pm            Welcome to NSEE
  4:30pm                 5:30pm            Opening Speaker
  5:30pm                 6:30pm            Experiential Kickoff-All attendees gather for an engaged, experiential
                                                          start to the conference that includes interactive activities, informational
                                                          booths, networking, snacks, and more.
  6:45pm                                          Optional Dine Arounds for networking

Tuesday, September 28, 2021

  7:00am                 5:30pm            Registration Open
  7:30am                 8:30am            Breakfast & Networking
  8:30am               10:15am            Welcome with Keynote
10:15am               10:45am            Break
10:45am               11:45am            60-Minute Sessions
12:00pm                 1:15pm            Award Luncheon
  1:30pm                 2:30pm            60-Minute Sessions
  2:45pm                 3:45pm            60-Minute Sessions & Roundtable Sessions
  3:45pm                 4:15pm            Break
  4:15pm                 5:15pm            60-Minute Sessions                                             
                                      
Wednesday, September 29, 2021

  7:00am              3:00pm            Registration Open
  7:30am              8:30am            2022 Conference Planning Meeting
  7:30am              8:30am            Breakfast & Networking
  8:30am              9:45am            PechaKucha Presentations
  9:45am            10:00am            Break
10:00am            11:00am            60-Minute Sessions
11:15am            12:15pm            60-Minute Sessions & Roundtable Sessions
12:30pm              1:30pm            Lunch

 

*Denotes an additional fee.  EEA Committee responsible for planning Pre-Conference workshops.